Bromfietsles bij Zwanenburg

Dit is het AM rijbewijs. Hiermee mag je rijden op alle bromfietsen, scooters en snorfietsen, snorscooters. Ook een brommobiel mag met dit rijbewijs worden bestuurd.

Door onze korte wachttijden, snelle service en goede begeleiding zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste bromfietsrijschool uit de regio Leiden en Bollenstreek.

De lessen worden gegeven op hippe scooters, de KYMCO AGILITY 50 4TAKT, we hebben bewust voor dit type gekozen, omdat deze zich heel gemakkelijk laat besturen. Het praktijkexamen bij het CBR wordt afgenomen op onze eigen scooters. Helmen en handschoenen zijn op de rijschool aanwezig.

Cursisten mogen vanaf hun 15,5e jaar theorie-examen afleggen. En praktijk-examen vanaf 16jaar. Geef jezelf dus op voor de bromfietscursus als je 15 wordt, zodat je na je 16e verjaardag snel klaar kan zijn met je praktijk.

Lessen in de winter

Speciaal met de koude maanden worden de scooters voorzien van winterbanden en handvatverwarming. En wie wil dat nou niet! Nooit geen koude handen meer tijdens het lessen.

Om je bromfietsrijbewijs te halen moet eerst het theorie-examen behaald worden. Als deze is gehaald kan je aan je praktijklessen beginnen. Om je aan te melden hoef je alleen maar even te bellen, Whatsappen of te mailen. Geef je naam (zoals in paspoort vermeld staat), geboortedatum en adresgegevens door. En binnen 2 dagen ligt het lespakket met de benodigde informatie en de datum voor je theorie-examen bij jou in de bus. Ook een theoriecursus, theorieboek en oefenexamens zijn bij het complete pakket (bruikleen) inbegrepen.

Nu altijd een gratis theoriecursus, theorieboek en oefenexamens!

TARIEVEN BromfietsRIJBEWIJS

Altijd onbeperkt gratis theoriecursus.
1e Praktijkles gratis.
GRATIS
Bromfiets totaalpakket. Dit is inclusief: Gratis theoriecursus en leermiddelen.
Theorie-examen, 5,5 uur praktijkles en praktijkexamen.
€390,-
Bromfietspakket zonder theorie (wel gratis theoriecursus, maar geen leermiddelen in bruikleen)€340,-
Theorie-examen (zelf aanvragen kan via cbr.nl)€46,-
Herexamen Bromfiets (incl. 2 uur gratis les)€220,-
Omzetten examen (indien mogelijk)€7,50,-

Pakketten zijn 18 maanden geldig. Wijzigingen en typefouten voorbehouden

Snel op weg naar je rijbewijs

veelgestelde vragen

Je hoeft alleen maar een appje te sturen naar de rijschool WhatsApp ons en de rest regelen wij voor je.
Ja, dit pakket is compleet met lesmateriaal, theorielessen, theorie-examen, 5,5uur praktijkles en praktijkexamen.
Je kan op 2 manieren een nieuw theorie-examen boeken. Dit kan je zelf doen via cbr.nl. Hier is wel digi-d voor nodig. (€34,50) Of via de rijschool. Hier is geen digi-d voor nodig. (€46,00)
Dit is heel erg afhankelijk van het cbr maar omdat wij gespecialiseerd zijn in bromfietsrijlessen kunnen wij vaak de kortste wachttijd aanbieden.
Voor theorie krijg je een leerboek en usb met oefenexamens en elke week theorieles.
Dit hoeft niet, Helmen, handschoenen en beschermende kleding ligt voor je klaar op de rijschool. Eigen helm mag, en eigen handschoenen raden wij sterk aan.
Voor praktijklessen en examen rijden wij altijd op de nieuwste kymco-scooters. Nooit ouder dan 4 jaar. Deze scooters zijn geschikt voor de langere en kleinere mensen en rijden zeer makkelijk. Je hoeft dus geen enkele ervaring te hebben. Deze zijn voorzien van winterbanden en handvatverwarming tegen koude handen voor in de koude maanden.
Ja, deze is helemaal gratis zonder verdere verplichtingen. En je mag ook altijd iemand meenemen. Elke dinsdag om 16:30 is er theoriecursus. De ene week in Katwijk en de andere week in Sassenheim. Deze les duurt 1,5 uur.
Na aanmelden krijg je binnen 2 dagen je lespakket met alle info in huis. Daar zit meteen een oproep bij voor je theorie examen. (Datum in overleg met jou natuurlijk) Je word ook toegevoegd aan een groepsapp, in die app nodigen we je uit voor de theoriecursus. Als het theorie-examen is behaald, geef je dit door aan de rijschool en we reserveren gelijk een praktijkexamen voor je. De lessen passen we aan op die datum.

© Copyright - Rijschool Zwanenburg
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,

Wij helpen u graag.