Autorijles bij Zwanenburg

De lessen bestaan uit blokken van 1 uur (60min). In overleg is er de mogelijkheid om 2 uur achter elkaar te plannen. U kunt bij ons terecht voor losse lessen of een complete cursus.

Vanaf 1 november 2011 is het mogelijk om autorijles te volgen vanaf je 16,5e jaar. Examen doen mag vanaf 17 jaar. Tot aan je 18e jaar mag je rijden met een begeleider. Je mag max 5 personen opgeven. Deze pas is aan te vragen op www.2todrive.nl

Theorie-examen

Wij bieden u altijd gratis theoriecursus aan! Ook de leermiddelen zoals leerboek en oefenexamenvragen krijgt u bij onze pakketten in bruikleen erbij.

Het theoriecertificaat moet je in bezit hebben voordat je een tussentijdse toets of praktijkexamen kan doen. Je kunt zonder theorie natuurlijk wel al beginnen met lessen. Je theorie kun je op 2 manieren aanvragen; Via ons, of zelf een theorie examen aanvragen via cbr.nl. Hier heb je wel DigiD voor nodig. Het voordeel van zelf een theorie-examen reserveren, is dat je zelf een datum kunt uitkiezen.

Tussentijdse toets

De toets is een test die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen. Onderzoek heeft uitgewezen, dat de slagingskans voor het echte examen door deze toets minimaal 20% hoger is. De toets is een kans bij uitstek om alvast te wennen aan de examensituatie. Zenuwen worden met de toets bij veel kandidaten weggenomen.

Tijdens de toets kun je vrijstellingen verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen, en technische vragen over de auto op het eerstvolgende auto-examen. Het advies is om de toets af te leggen na ongeveer driekwart van je rijopleiding.

Praktijkexamen

Het praktijkexamen wordt in overleg met jou en de instructeur aangevraagd zodra je er klaar voor bent. Het examen duurt gemiddeld ongeveer 55 minuten. Dit is inclusief een praatje met de examinator, een ogentest, en een paar technische vragen over de auto(alleen als je geen toets hebt gedaan). Lees verder op CBR.nl

Nu altijd gratis theoriecursus, theorieboek en oefenexamens!

TARIEVEN AUTORIJBEWIJS

Altijd gratis onbeperkt theoriecursus! De leermiddelen krijg je in bruikleen.THEORIECURSUS = GRATIS
1 les à 60 minuten€59,-
Tussentijdse toets€199,-
Theorie-examen (zelf aanvragen kan via cbr.nl)€46,-
Praktijkexamen€260,-
Herexamen€260,-
Omzetten examen (indien mogelijk)€7,50,-
Complete praktijk cursus basis auto I
(30 lessen van 60 minuten en een praktijkexamen)
€1999,-
Complete praktijk cursus basis auto II
(20 lessen van 60 minuten en een praktijkexamen)
€1429,-

Pakketten zijn 18 maanden geldig. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Snel op weg naar je rijbewijs

© Copyright - Rijschool Zwanenburg
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,

Wij helpen u graag.