Als senior door het verkeer

Wie wij zijn.

Ik zal een beetje vertellen wie wij zijn! Voordat ik een rijschoolhouder was, ben ik jaren lang vrachtwagenchauffeur geweest. Door een aanrijding buiten mijn schuld, had ik mijn rug op 1 plaats en mijn nek op 2 plaatsen gebroken. Sjouwen met lading ging helaas niet meer, dus moest ik iets anders verzinnen. Nu run ik alweer bijna 15 jaar Rijschool Zwanenburg samen met mijn vrouw. Trea geeft hoofdzakelijk de autorijlessen en ik verzorg de scooterlessen.

In de afgelopen jaren hebben wij vele diploma’s en certificaten gehaald zoals bijvoorbeeld:

  • Motor
  • Vrachtauto
  • Aanhangwagen-instructeur
  • Faalangst-instructeur
  • Rijangst- instructeur

Ook neem ik al jaren deel aan het broem (breed overleg ouderen en mobiliteit) project van Veilig Verkeer Nederland, waarin 55+ een zeer korte opfriscursus krijgen. Na deze rit geef ik de mensen vaak een tip, waarvan ze nu denken “dat ik dat niet eerder wist!” En hoor ik bijvoorbeeld ook vaak, dat in het donker rijden, snelweg, en inparkeren een bepaalde druk en een opgejaagd gevoel geeft. Vandaar dat ik op het idee ben gekomen om mensen van hun bezorgdheid of rijangst af te helpen. En weer met een veilig en zeker gevoel door het verkeer te laten bewegen.

Voor wie:

Deze les is bedoelt voor iedereen met of zonder rijbewijs. Ook voor ieder denkbaar voertuig, van elektrische fiets tot vrachtauto. En voor wie weer op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwe regels en borden in het verkeer!

Scootmobiel

Heeft u een scootmobiel of wilt u er 1 aanschaffen maar vind u de stap nog te groot om het verkeer in te gaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u hier graag mee. Bedenk eens wat een vrijheid u terug krijgt als u overweg kunt met een scootmobiel. Nooit meer afhankelijk van anderen. We beschikken over verschillende modellen, dus genoeg keuze voor u om het juiste type te vinden en mee te oefenen. Neem contact op met ons en dan komen wij graag een keer langs.

Rijangst?

In de afgelopen jaren word het verkeer steeds hectische en drukker in het verkeer. Inmiddels zijn er 1 miljoen mensen die te maken hebben met een vorm van rijangst. En nog eens een half miljoen mensen die het autorijden helemaal vermijden. U bent dus niet de enige, en wij kunnen u daar bij helpen.

TARIEVEN SENIORENRIJLES

1 les à 60 minuten€50,-

Snel op weg naar je rijbewijs

© Copyright - Rijschool Zwanenburg