Bromfietsles bij Zwanenburg

Dit is het AM rijbewijs. Hiermee mag je rijden op alle bromfietsen, scooters en snorfietsen, snorscooters. Ook een brommobiel mag met dit rijbewijs worden bestuurd.

Het bromfiets praktijkexamen is verplicht voor iedereen die vanaf 1 Maart 2010 zestien is geworden, ook als je voor deze datum nooit een rijbewijs hebt gehaald. Op deze datum zijn wij gestart met de opleiding voor het bromfietspraktijkexamen. Door onze goede en snelle service en begeleiding zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste bromfietsrijschool uit de regio.

De lessen worden gegeven op hippe scooters, de KYMCO AGILITY 50 4TAKT, we hebben bewust voor dit type gekozen, omdat deze zich heel gemakkelijk laat besturen. Het praktijkexamen bij het CBR wordt afgenomen op onze eigen scooters. Helmen en handschoenen zijn op de rijschool aanwezig.

Cursisten mogen vanaf hun 15,5e jaar theorie-examen afleggen. En praktijk-examen vanaf 16jaar. Geef jezelf dus op voor de bromfietscursus als je 15 wordt, zodat je na je 16e verjaardag snel klaar kan zijn met je praktijk.

Lessen in de winter

Speciaal met de koude maanden worden de scooters voorzien van winterbanden en handvatverwarming. En wie wil dat nou niet! Nooit geen koude handen meer tijdens het lessen.

Om je bromfietsrijbewijs te halen moet eerst het theorie-examen behaald worden. Als deze is gehaald kan je aan je praktijklessen beginnen. Om je aan te melden hoef je alleen maar even te bellen, Whattsappen of te mailen. Geef je naam, geboortedatum en BSN door. En binnen 2 dagen ligt het lespakket met de benodigde informatie en de datum voor je theorie-examen bij jou in de bus. Ook een theorieles theorieboek en oefenexamens zijn bij het complete pakket (bruikleen) inbegrepen.

Nu altijd een gratis theorieles, theorieboek en oefenexamens!

TARIEVEN BromfietsRIJBEWIJS

De eerste praktijk en theorieles zijn altijd gratis! De leermiddelen krijg je bij het totaalpakket in bruikleen.GRATIS
Bromfiets totaalpakket. Dit is inclusief: Theorieles en leerboeken, Theorieexamen, 5,5 uur praktijkles en praktijkexamen.€390,-
Bromfietspakket zonder theorie (wel gratis een theorieles, maar geen leermiddelen in bruikleen)€340,-
Theorie-examen (zelf aanvragen kan via cbr.nl)€39,-
Herexamen Bromfiets (incl. 2 uur gratis les)€185,-

Pakketten zijn 18 maanden geldig. Wijzigingen en typefouten voorbehouden

Snel op weg naar je rijbewijs

© Copyright - Rijschool Zwanenburg